László Judit
Power Plate tréner, Power Plate szülés utáni tréner, Power Plate zsírégető tréner, Power Plate funkcionális tréner, gyógytornász, gyógymasszőr, Fit-Ball tréner

a Power Plate stúdió szakmai vezetője és tanácsadója

Sziasztok!

László Judit vagyok, a Liget Power Plate Stúdió tanácsadója.

Gyógytornászként megtanultam, hogy a kevesebb néha több. Hosszútávú céljaid elérése érdekében kisebb állomásokon mész keresztül, melyeknél végig melletted állunk.

Egységes csapatként segítünk, hogy ne csak a jobb külső legyen a cél, hanem a jó hangulatú edzések során közérzeted, állóképességed és egészséged is jobb legyen. Stúdiónk stábja folyamatosan képzi magát. Belső workshopjaink és információcseréink hozzájárulnak ahhoz, hogy minden vendégünk a lehető legszínvonalasabb edzésben részesüljön.

Nem árulunk zsákbamacskát, a Power Plate egy igazán hatékony orvostechnikai eszköz, de a változás nem egy alkalom után jön létre. Itt a munka nagy része a tied, a mi feladatunk a hatékony személyi edzés levezetése és a tanácsadás.

Stúdiónkban az egyéni és páros edzések családias, jó hangulatban telnek, melyet Te is megtapasztalhatsz, ha ellátogatsz hozzánk.

László Judit, gyógytornász, gyógymasszőr, Fit-Ball és Power Plate tréner, Slim Fit (zsírégető) tréner, Funkcionális tréner és Post Natal (szülés utáni) tréner

Szűcsné Bozsányi Fruzsina, Power Plate tréner, Testépítő/Fitnesz sportedző, Játékvezető

Szűcsné Bozsányi Fruzsina Fruzsi

Power Plate tréner, Testépítő/Fitnesz sportedző, Játékvezető

Szűcsné Bozsányi Fruzsina vagyok. Egy igazi sportimádónak tartom magam.

Vérbeli futballszurkolóként kezdtem, majd labdarúgó játékvezető lett belőlem, aztán a sport területén maradva ugyan, de egy teljesen más világ felé eveztem.

2008-ban elkezdtem edzőterembe járni, amiből aztán fitness versenyzés lett. Kreatív, vidám, aktív embernek tartom magam, ezért kisgyermekes anyukaként a versenyzésből „leszerelve” úgy döntöttem, hogy ebbe a világba edzőként térek vissza. Így élményeimet és tapasztalataimat, akkor és azóta megszerzett tudásomat megoszthatom másokkal is.

Hivatásos testépítő/fitness sportedzőként és Power Plate edzőként szeretnék segíteni azoknak, akik életmód váltásban, szülés utáni alakformálásban, fogyásban, állóképesség fejlesztésben, erősítésben, egészségmegőrzésben vagy akár versenyre való felkészülésben kérik a segítségemet.


Tatos Csilla
Csoportos fitness instruktor, Kangoo power instruktor, Stretching és ellazulási technikák

Tatos Csilla vagyok, 1995-ben születtem. A sport, a mozgás öröme kiskorom óta végigkísért. 8 éves korom óta lovagolok. Bár sosem versenyeztem ebben a sportágban, mindig fontos részét képezte és képzi ma is az életemnek, mint az aktív kikapcsolódás lehetősége.

A fitnesztermek világába gimnazista koromban csöppentem bele. Az első nagy szerelmem a Kangoo Jumps volt. Néhány év aktív sportolás után 2014-ben elvégeztem az IWI Csoportos fitness instruktor képzését, majd 2015-ben sikeresen letettem a Kangoo Power oktatói vizsgát. Azóta is rendszeresen tartok órákat, de nem elégedtem meg ennyivel. Ha az ember belekóstol ebbe a világba, a mozgás és mások megmozgatásának élvezetébe, egyre többet és többet akar belőle. Kipróbáltam és próbálok ki a mai napig számos új óratípust, eszközt, technikát, keresem a tudásom bővítésének minden lehetőségét, továbbképzéseken, workshopokon veszek részt.

Amikor rátaláltam a Power Plate-re egyből magával ragadott azzal, hogy mennyire egyszerű és mégis nagyszerű formája ez a mozgásnak. Edzéseimet mindig a vendégek igényeihez igazítom, figyelemmel arra, hogy milyen céllal érkeznek Stúdiónkba és legfontosabb szempontként szem előtt tartva a prevenciót. Örömmel tölt el, amikor az edzések végén kellemesen elfáradva, elégedetten és mosollyal az arcukon távoznak tőlünk. Ezért érdemes csinálni!

Tatos Csilla, Csoportos fitness instruktor, Kangoo power instruktor, Stretching és ellazulási technikák

Mező Zoltán, Power Plate tréner, Fitness instruktor

Mező Zoltán Power Plate tréner, Fitness instruktor

Sziasztok!

Mező Zoltán vagyok, Fitnesz Instruktor, Power Plate tréner, GFlex Instruktor. Úgy gondolom, minden embernek szüksége van a mozgásra, legyen az futás, úszás vagy bárminemű testedzés. Erre mind a testnek, mind a léleknek óriási szüksége van.

Ép testben, ép lélek! Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg, hisz fiatalabb koromban nagy ívben kerültem mindenféle mozgást, viszont enni nagyon szerettem, ennek megfelelően sokáig súlyproblémákkal küzdöttem. Ezután jött a felismerés, hogy ezen változtatnom kell és elkezdtem testépítéssel foglalkozni.

Mára már ez lett a hivatásom, ebben érzem jól magam, ebben vagyok jó. Ahogy jöttek az eredmények ez adott motivációt, hogy van miért csinálni és sikerült egy fitt formát felépítenem, amihez egy egészséges lelkivilág is párosul.

Ha a leírtak felcsigáztak és szeretnél a változás útjára lépni, akkor keresd fel a stúdiónkat, lépj ki a komfort zónádból, feszegesd a korlátaidat, fogadd meg a tanácsaimat és az eredmények jönni fognak.


Babik János gyógymasszőr

Professzionális masszázs és Kinesio tape kezelés

Jelenleg a Liget Power Plate Stúdió magas szintű szolgáltatásait egészítem ki Professzionális masszázs és Kinesio tape kezelésekkel a gyógyulni és pihenésre vágyó vendégeknek egyaránt.

Eddigi pályafutásom során sikerült tapasztalatot szereznem élsport és reumatológiai szakterületen. Dolgoztam és jelenleg is dolgozom rengeteg élsportolóval és a hétköznapi életvitelt képviselőkkel egyaránt. Több szakember segítségével segítek az esetleges betegség(ek) esetén mindenkinek gyógyulni vagy kiválasztani a megfelelő gyógyászati rendelőintézetet és szakorvost.

A masszázst mindazoknak ajánlom, akik sport által szerzett sérüléseitől, izomláztól, izomgörcstől, (megerőltetett válltól, Ischias, porckopásos térd fájdalmak, ízületi problémák, lumbago, vádli, comb, hát, nyak...) a mindennapi stressz által okozott izomfájdalmaktól szeretne megválni vagy éppen csak jobb közérzetet szeretne.

A masszázs által újra hasznossá teheti letapadt fáradt izomzatát így könnyebben veheti az akadályokat akár azonnal.

Keressen bátran!

Babik János gyógymasszőr